2007. augusztus 28., kedd

Patty Ski fejlesztések 2007-08 as szezonra

Idén is sok újdonságok készítünk a vendégeink számára. Rendszeres vendégeink, tudják hogy minden évben kitalálunk valami újat :))) Az idén a következő újdonságokat készítettük elő:
  • Adrenalin sport kedvelőinek a svájci fejlesztésű Bikeboard. Ez tulajdonképpen egy 2 darabból álló snowboard deszka, kormánnyal. Kölcsönözhető.
  • A másik nagy újdonság a központi parkolóban is nyitunk síkölcsönzőt és síiskola megrendelő irodát. Természetesen az oktatás továbbra is a mostani helyen folyik majd. A központi parkolóból a tanulni vágyók a DODO motoros szán segítségével jutnak el a Patty Funpark területére.
  • A legnagyobb idei befektetésünk a szintén svájci ( nem is tudom miért minden svájci:) MONTANA síszervíz gépek beszerzése. Ezen gépek segítségével minden igényt ki tudunk majd elégíteni. ( ami nem volt elmondható eddig, ugyanis csak alapszervízelést tudtunk elvégezni).
  • A legkisebb síelők választhatnak a DODO nyuszi és FUNPARK szuvenír ajándékok között.
  • A tavalyi katasztrófális tél után úgy döntöttünk, hogy az idei szezonra hóágyúzhatóvá tesszük a Patty Ski pályát is. Tehát ezután a hó biztosítva lesz a síelőknek, akkor is ha az időjárás nem kegyes hozzánk.

Nincsenek megjegyzések: