2010. október 18., hétfő

Verhetetlen árak az idén Donovalyban !! Guestcard az év újdonsága.

Az idei évben igazi szenzáció készül Donovalyban.
A síelők már 14 euros áron síelhetnek Donovalyn, főszezonban. Igen főszezonban, nem előszezonban amikor mindenhol máshol is olcsóbb a bérlet. Hogyan lehetséges ez?
Felismervén a nemzetközi trendeket, itt is bevezetésre került az úgynevezett guest card, amit az elszállásolt vendégek kapnak megérkezéskor, természetesen ingyenesen. Az egyetlen feltétel, hogy minimum 2 éjre kell szállást foglalniuk.

A kedvezmények a következően működnek: a vendég megérkezéskor kifizeti a szállást és a kezébe kapja mindenki a névreszóló PARKSNOW kártyát. Minden kedvezmény igénybevételekor mindenkinek be KELL mutatnia a kártyát, fényképes igazolvány mellett.
A síbérlet kedvezményeken kívül még nagyon sok helyen kaphatnak a kártyatulajdonosok kedvezményeket, többek között éttermekben, kölcsönzőkben, síiskolákban, sportboltokban stb.
Egy példa a kedvezmények mértékéről:
6 napos bérlet a főszezonban normális esetben 120 €,naponta 20€) de a kártyával ugyanez csak 84 €, azaz CSAK 14€/nap.
Utószezonban ugyanezek a számok a következőképpen néznek ki 6 napos bérlet 9,1 eur, ami mindenképpen figyelemreméltó.
Reméljük az idén nagyon sok síelő lesz, ami már meg is látszik a foglalások számában.
2 éve több ok miatt kezdtek el csökkenni a síelők száma az magas euró/ft árfolyam, a politikai helyzet, a krízis, és a "magas" árak. Ezekből már a politikai helyzet úgy ahogy normalizálódott, az árfolyam stabilizálódott olyan 275-280 Ft körül, az árak jelentősen csökkentek.
A krízis még sajnos tart, de reméljük hogy már felfelé haladunk, már látjuk az alagút végét.

Nincsenek megjegyzések: