2007. október 29., hétfő

Szlovák sí régió síbérlet





Az idei évben is folytatódik a tavalyi síbérlet akció, amelyet az 5 legnagyobb síközpont hozott létre a tavalyi szezonban.
A tavalyi rossz szezonban kevés bérlet kelt el, de ennek nem sok jelentősége van, hisz általában nagyon rossz tél volt.

A szövetség tagjai:
A síbérlet bármely 10 napra érvényes a 2007-2008-as szezonban, bármelyik síközpontban. Letét 200 Sk, amely bármelyik síközpontban visszaváltható, valamint a Patty Ski budapesti irodában is.
Ami lényeges különbség a tavalyi évhez képest, hogy most csak 10 napra érvényes a bérlet, a tavalyi 15 nappal ellentétben. Ez amúgy elég nagy drágulás, de a tavalyi év bevezető év volt. Bár még így is sokkal olcsóbb, mintha külön kellene megvenni a síbérleteket minden egyes síközpontban.
Felnőtt síbérlet 6.900 Sk (kb 50.000 Ft), gyerek 4.800 Sk ( kb. 40.000 Sk)

A szövetség céljai között szerepel a kapcsolattartás a mindenkori szlovák kormánnyal, a turizmus fejlesztése Szlovákiában, törvényjavaslatok kidolgozása, lobbizás ennek érdekében.
Továbbá közös marketing kampányok kidolgozása és lebonyolítása ( bár ebben nem remekeltek eddig, lásd alább), valamint egyéb együttműködések a tagok között.( felvonók fejlesztése, jövőbeni technológiák használata stb.)


Amit viszont nagy hibának tartok, az az hogy egyáltalán nincs reklámozva sehol, legalábbis nem észrevehető mértékben. Szerintem Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Horvátországban és a Balti államokban érdemes lenne egy komolyabb reklámkampányt megszervezni.
Sajnos még a cégtulajdonosok nem jutottak el arra a szintre hogy félretegyék egyéni érdekeiket és összefogva sokkal jobb pozicióba hozzák magukat az egyre erősödő versenyben.





Nincsenek megjegyzések: